Stratenloop Kozen

Gisteren stond er in Kozen een wedstrijd van de Haspengouw challenge op het programma. Vorig jaar had Michiel Vanholst deze wedstrijd gewonnen maar hij had dit weekend een tripje met de fiets gepland en zou dus zijn titel niet kunnen verdedigen. Maar met Mo Laaraj hadden we een andere atleet die zou proberen om de overwinning in ons team te houden.

In Kozen aangekomen deden we eerst een gezamenlijk verkenning van het parkoer. Het zag er leuk uit. Een mooi, afwisselend parkoer van 4 rondjes van 2.4km met 2 klimmetjes erin. De eerste klim volgde al na 200m. Mo zou zich kalm houden tot na deze klim. Eens boven trok hij goed door en al dadelijk had hij enkele meters voorsprong. Dit was het signaal om van dan af maar door te duwen en de wedstrijd solo af te malen. Deze overwinning was een mooie opsteker na maanden in een dipje gezeten te hebben. Stilaan groeit hij terug naar zijn oud niveau en zijn de blessures ( 4 maanden uit door bloedklonter in lichaam, dubbele polsbreuk, oververmoeidheid door te willen forceren na blessures, …) vergeten.

Met deze opsteker kunnen we met een goed gevoel het winterseizoen tegemoet gaan. Dit zal vooral in het teken staan naar opbouw richting volgend pisteseizoen.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
closure